Какво никога не би простила Камелия?

Поп-фолк певицата Камелия за пореден път доказа, че е една от малкото известни личности, които не се притесняват да говорят за личния си живот. По време на едно нейно участие в известна столична дискотека, певицата сподели, че шоубизнесът е изграден

2011-04-12 02:16:44
Какво никога не би простила Камелия?
Поп-фолк певицата Камелия за пореден път доказа, че е една от малкото известни личности, които не се притесняват да говорят за личния си живот. По време на едно нейно участие в известна столична дискотека, певицата сподели, че шоубизнесът е изграден предимно от лъжи, интриги и клюки. Човек трябва да се старае да гледа реалистично на нещата, а не да вижда това, което му се иска.

Камелия не спомена конкретни имена и даде за пример себе си. Тя сподели, че не се страхува от новините, които са негативно настроени към нейната личност или от поредната жълта клюка, в която има само измислици. Тя искрено се забавлява на такива публикации, но цени конструктивната критика и винаги се старае да се поправи.

Певицата се е сблъсквала с лъжата. Тя е хващала хора от близкото й обкръжение да я лъжат и след това е преживявала тежко ситуацията. Камелия е категорична, че никога не би простила на човек, който повярва на информация, без да си е направил труда да я провери. Изневярата е нещо, което може да преглътне, стига да си струва.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия